főoldal

felhő alapú megoldások

rendszergazda szolgáltatás

marketing tervezés, kampánymenedzsment

munkáink

elérhetőségeink

céginformáció

domain regisztrációs űrlap

marketing tervezés

Lehet, hogy az Ön leendő ügyfelei is az interneten várják, hogy rátaláljanak Önre?

Az internet nyújtotta lehetőségek a vállalkozások számára ma már napról napra bővül. Fontos, hogy az Ön vállalkozásának online megjelenése lépést tartson ezzel a száguldó világgal.

Google
Facebook
Youtube
Amikor egy internetező a Google keresőben rákeres egy szóra vagy kifejezésre, a jobb oldalon (sőt akár az oldal tetején, a találatok fölött is) megjelennek fizetett hirdetések (szponzorált linkek).

Fontos, hogy ezek minden alkalommal olyan hirdetések, amelyek kapcsolódnak ahhoz a szóhoz, amire az internetező éppen keresett. Ezekre a hirdetésekre ugyanúgy rá lehet kattintani, mint a többi találatra. Így Ön, mint hirdető pontosan azokhoz az emberekhez juttaja el marketing üzeneteit, akik éppen az Ön termékeivel kapcsolatos szavakra kerestek, vagy éppen ilyen témában gyűjtenek információt.

Ez egy nagyon erős célzás (targetálás), hiszen a hirdetés üzenete pont a megfelelő látogatókat találja meg, a megfelelő időpillanatban, éppen mikor ez ügyben kutatnak az interneten! Ez a hirdetési módszer lényegesen hatékonyabb, mint bármilyen más hirdetési mód.
A facebook hirdetések a regisztrált felhasználók belső felületein jelennek meg, ott vannak az üzenőfal mellett, ott vannak játék közben, ott vannak a képgalériák mellett, mindenhol. A Google adwords kampányhoz hasonlóan itt is átkattintásokként kell csak fizetni, azaz akárhányszor is jelenik meg a hirdetésünk, amíg nem kattintottak rá, addig ingyen volt. Mi alapján jelenik meg a hirdetés? A facebook kampány esetén nem tudunk kulcsszavakat kiemelni, nem tudjuk témakör, termék, vagy tevékenység szerint célozni a hirdetést. Ezzel szemben megmondhatjuk azoknak a felhasználóknak a jellemzőit, akiknek a facebook adatlapján szeretnénk megjelenni.
A YouTube közösségi oldal, amely egyre inkább háttérbe szorítja a televíziózást, mert a felhasználók kedvük szerint válogathatnak a megtekinteni kívánt videók között. A Youtube a világ egyik leglátogatottabb internetes oldala, ezért páratlan hirdetési felület. A különböző YouTube hirdetési formátumok segítségével szöveges, képes és videó formában is megjelenhet, célzottan építheti kampányát.

A költséges televíziós reklámokkal szemben a YouTube hirdetés bárki számára elérhető, bárki használhatja a magánszemélyektől a multikig. Ezáltal akár egy mikrovállalkozás is felveheti a versenyt a legnagyobb cégekkel – hatalmas reklámköltségek nélkül!

Weboldal készítés,
kreatív munkák, nyomdai kivitelezés

legyen szó egyszerű-statikus bemutatkozó weboldalról, vagy egy komolyabb webáruházról, csak 100 db szórólapról vagy 100.000 db brosúráról, nálunk megtalálja a számítását!

Többre kíváncsi?

Szeretne többet megtudni az ITM Systems által nyújtott marketing megoldásokról?
Ne habozzon feltenni nekünk kérdését, hisz mi bízunk benne hogy minden vállalkozás, minden igényére lehet találni megoldást!

elérhetőségeink
ITM Systems Hungary Kft. ITM Systems Hungary Kft. +36 30 489 01 73 H-2800 Tatabánya, Vértanuk tere 20. hello@itms.hu